Usein kysyttyä

Jos et löydä kysymykseesi vastausta, voit ottaa meihin yhteyttä
asiakaspalvelu@psykologiavalmennus.fi tai puhelimitse 020 7310551.

Psykologian ja logopedian valintakoeyhteistyö on ollut käytössä keväästä 2021 alkaen. Valintakoeyhteistyö tarkoittaa sitä, että kaikkiin valintayhteistyön hakukohteisiin järjestetään yksi ja sama sähköinen valintakoe. Näin ollen hakija voi halutessaan hakea samalla valintakokeella opiskelemaan sekä psykologiaa että logopediaa. Yhteisvalinnassa on mukana kuusi suomenkielistä hakukohdetta: Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto sekä Turun yliopisto. Åbo Akademin ruotsinkieliseen psykologian koulutusohjelmaan on oma valintakoe. Lue lisää psykologian ja logopedian valintakokeesta.

Ensimmäinen psykologian ja logopedian yhteinen valintakoe järjestettiin vuonna 2021 ja sähköinen valintakoe järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2022. Uudenmuotoinen psykologian ja logopedian valintakoe rakennetaan noin kuukautta ennen valintakoetta julkaistavan ennakkomateriaalin ympärille. Ennakkomateriaali koostuu pääsääntöisesti suomen- ja englanninkielisistä tieteellisistä artikkeleista, erilaisista katsauksista ja kirjojen luvuista. Englanninkielisin ennakkomateriaalin määrä on lisääntynyt vuosittain. Tämä on ymmärrettävää, sillä onhan tieteellinen yleiskieli juuri englanti. Ennakkomateriaali käsittelee psykologian ja logopedian tutkimuksen perinteisiä ja ajankohtaisia teemoja. Lisäksi sekä vuonna 2021 että vuonna 2022 ennakkomateriaalisissa on ollut oma tilastoartikkeli, joiden avulla valintakokeessa on testattu hakijoiden matemaattisia ja tilastotieteellisiä valmiuksia. Ennakkomateriaalin lisäksi kokeessa on ollut loogista päättelykykyä vaativia tehtäviä. Lue lisää psykologian ja logopedian valintakokeesta.

Valintakokeen ennakkomateriaali julkaistaan ke 26.4.2023 klo 12. Ennakkomateriaali julkaistaan Psykologian ja logopedian valintakoeyhteistyösivulla.

Valintakoe järjestetään keskiviikkona 24.5.2023 klo 9-12 samanaikaisesti Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa. Sähköinen valintakoe tehdään omalla tietokoneella. Tarkemmat ohjeet valintakokeeseen osallistuville julkaistaan valintakoeyhteistyösivuilla 26.4.2023 klo 12.

Jos haluat keskittyä vain tehtävien tekemiseen ja täysin itsenäiseen opiskeluun, silloin tehtäväpaketit on paras vaihtoehto. Mikäli haluat tehtävien lisäksi käyttöösi opetustallenteet ja kysymysalueet, silloin verkkovalmennuskurssi sopii sinulle erinomaisesti. Jos haluat laajimmat mahdolliset materiaalit, opetustallenteet sekä aikataulutettua opetusta ja mahdollisuuden kysyä opetuksen aikana lisäneuvoja opettajalta, silloin valintasi on Huhtikuun Online-kurssi. Sinulle, joka haluat aloittaa valmistautumisesi vasta huhtikuussa esimerkiksi ylioppilaskirjoitusten jälkeen, hyvä valinta  on Huhtikuun Online intensiivikurssi.

Tutustu valmennuskurssitarjontaamme!

Kyllä etsimme!

Keskustelemme mielellämme kaikkien halukkaiden kanssa, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Vaikuttajamarkkinointi, Some-yhteistyö

P: 020 7310550
asiakaspalvelu@psykologiavalmennus.fi

Etsimme vaikuttajamarkkinointiyhteistyöhön henkilöitä, jotka ovat hakemassa opiskelemaan psykologiaa tai logopediaa tai jotka ovat saaneet opiskelupaikan kurssimme avulla.

Tunnukset Moodle-verkkoympäristöön luodaan 1-2 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta. Usein aktivoimme tunnukset jopa muutaman tunnin kuluessa ilmoittautumisesta. Moodlen kirjauduttuasi saat kurssimateriaalin heti käyttöösi ja voit aloittaa valmistautumisen. HUOM! Jos olet ilmoittautunut valmennuskurssille, joka sisältää opetusta, opetuksen aloitusajankohdasta riippumatta saat Moodlen sisällön heti käyttöösi.

Katso lisätietoja kohdasta ”Mitä ilmoittautumisen jälkeen tapahtuu?”.

Heti ilmoittautumisesi jälkeen järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti kopion ilmoittautumisen yhteydessä syöttämistäsi tiedoista. Jos tiedot ovat oikein, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tiedoissa on virhe, lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@psykologiavalmennus.fi ja kerro mikä tieto on väärin.

Kahden vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta saat ilmoittautumisvahvistuksen, jossa sinulle kerrotaan ohjeita ja tietoja kurssista. Luethan ilmoittautumisvahvistuksen huolella läpi!

Online-kurssi on etäopetus eli ns. online-kurssi, jossa opettaminen tapahtuu Zoom-ympäristössä. Opetus on etukäteen aikataulutettu ja tilanne on kaikin puolin samanlainen kuin luokkatilassakin olisi. Online-kurssi antaa mahdollisuuden osallistua opetukseen mistä tahansa, sillä tarvitset käyttöösi vain internetyhteyden sekä tietokoneen tai tabletin. Online-opetuksen aikana pystyt kysymään opettajalta neuvoa reaaliaikaisesti joko mikrofonin tai chatin kautta. Koska voit itse valita paikan, jossa Online-opetukseen osallistut, saat halutessasi täydellisen keskittymisrauhan.

Aiemmin tilastollisten menetelmien hallinta on ollut ehkä keskeisinkin asia menestymiseen erityisestä vanhassa psykologian valintakokeessa. Vuodesta 2021 valintakoe on ollut yhteinen sekä psykologian että logopedian koulutusohjelmiin hakeville. Tällöin myös matematiikan painotus on vähentynyt. Vuosien 2021 ja 2022 valintakokeissa tilastollisten menetelmien tehtävistä on saanut 25-30% pisteistä. Nämäkin tehtävät ovat käsitelleet ennakkomateriaalissa julkaistua matemaattista artikkelia. Lisäksi kokeessa on ollut loogisen päättelyn ja oivaltamisen osio, jonka osuus on ollut noin neljännes kokonaispisteistä. Valmennuskurssimme tilastollisten menetelmien osuus on rakennettu vastaamaan tämän uuden yhteisen valintakokeen vaatimuksia. Siksi tilastollisista menetelmistä ja logiikasta opetetaan kursseillamme vain niitä asioita, jotka ovat valintakokeen kannalta keskeisiä. Helmikuun Online-kurssin aikataulussa ehdit hyvin kerrata ja vahvistaa matemaattisia taitojasi, vaikka opinnoistasi olisi kulunut jo pidempikin aika.

Totta kai on! Psykologian ja logopedian yhteisessä valintakokeessa painottuu tällä hetkellä suurissa määrin ennakkomateriaali. Tämä materiaali julkaistaan kaikille hakijoille samaan aikaa eikä ennakkomateriaalin sisältöä tiedä kukaan etukäteen. Esimerkiksi lukio-opinnot eivät juuri valmista ennakkomateriaalin läpikäyntiin aikapaineessa. Valmennuskurssiemme aikana harjoittelemme esimerkiksi tieteellisen artikkelin rakennetta, jonka osaamisesta on varmasti hyötyä ennakkomateriaaliin opiskelussa.

Kurssin tarkat päiväkohtaiset aikataulut tarkentuvat myöhemmin ja ne julkaistaan Moodlessa. Tilastollisten menetelmien, loogisen päättelyn ja artikkelitekniikan opiskelu painottuu alkukurssiin eli aikaan ennen kuin valintakokeen ennakkomateriaali on julkaistu. Toukokuussa opiskelu ja opetus keskittyy kaikilla valmennuskursseillamme ennakkomateriaalin läpikäyntiin.

Helmikuun kurssi järjestetään 6.2.-24.5.2023. Helmikuusta huhtikuun loppuun opetusta on noin 1-2 arki-iltana viikossa. Ennakkomateriaalin julkaisun jälkeen toukokuussa opetusta on noin 3-6 iltana viikossa. Opetus alkaa pääosin joko klo 16:30 tai klo 17:00.

Huhtikuun intensiivikurssi järjestetään 3.4.-24.5.2023. Kurssi sisältää aloitus- ja opetustekniikkaluennon, joka on heti kurssin alussa Tämän lisäksi kurssi sisältää valintakokeen ennakkomateriaalin opetuksen ja 26.4. jälkeen kurssin keskittyy vain valintakokeen ennakkomateriaaliin. Toukokuussa opetus järjestetään arki-iltaisin, jotta kurssilaiset ehtivät tutustua samana päivänä opettavan artikkelin sisältöön ennen ko. artikkelin opetuskertaa. Toukokuussa opetusta on 3-6 iltana viikossa ja opetus alkaa pääosin klo 16:30 tai 17:00.

Kurssin sisältö on vapaassa käytössä aina seuraavaan Psykologian/logopedian valintakokeeseen saakka. Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, niin voit halutessasi osallistua kurssille uudestaan. Saat kurssin hinnasta -50 % takuualennuksen. 

Katso lisätietoja takuukurssista kohdasta ”saanko kurssista alennusta, jos ilmoittautuu uudelleen?”. 

Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, niin voit halutessasi osallistua kurssille uudestaan. Saat tässä tilanteessa kurssin normaalihinnasta -50 % takuualennuksen. Takuualennus koskee vastaavaa kurssia ja se lasketaan kurssin normaalihinnasta. Takuualennusta ei voi yhdistää mahdollisiin muihin alennuksiin. Mikäli haluat osallistua ensimmäistä kurssiasi laajemmalle kurssille, takuualennuksen määrä -50 % lasketaaan edellisen kurssin normaalihinnasta. 

Kun olet valinnut haluamasi valmennuskurssin ostokoriin, pääset heti maksamaan kurssimaksun. Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Voit kurssin maksaa kurssin seuraavilla maksutavoilla:

 1. Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
 2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto. OP Lasku ja Jousto edellyttävät 20-vuoden ikää ja Walleyn käyttö edellyttää 18-vuoden ikää.
 3. Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
 4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay
  Paytrailin maksupalveluehdot:

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun erissä tai laskulla.

Valitse verkkokaupassa tässä tilanteessa maksutavaksi OP lasku, Walley tai jousto.

OP Lasku ja Jousto edellyttävät 20-vuoden ikää ja Walleyn käyttö edellyttää 18-vuoden ikää.

Tutustu erissä/laskulla maksamisen ehtoihin seuraavassa osoitteessa:

Paytrailin maksupalveluehdot

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Mikäli haluat peruuttaa kurssin tai et ole muuten varma osallistumisestasi, niin suosittelemme aina ensin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse P: 020 7310550.

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 päivää ennen kurssin alkua, palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 200 euron varausmaksua. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 30 päivää ennen kurssin alkamista, perimme kurssimaksun kokonaan. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 30 päivää ennen valmennuskurssin alkamista, ei kurssin peruuttaminen ole mahdollista ja perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole.

Erikseen haluamme korostaa, että kurssinlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tapahtuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Peruutuksesta on aina lähetettävä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@psykologiavalmennus.fi, jonka jälkeen saat vastauksen viestiisi. Vasta vahvistusviestin saatuasi, peruutus on suoritettu loppuun. Vastaamme perille saapuneeseen peruutusviestiin kahden vuorokauden kuluessa. 

Tilaamasi itseopiskelumateriaalit (tehtäväpaketti, verkkomateriaali) voit palauttaa 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Materiaalit tulee palauttaa käyttämättöminä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen ei verkkovalmennuskurssilla eikä sähköisillä tehtäväpakettikursseilla ole enää peruutusoikeutta. 

Kyllä. 

Kaikki kurssien hinnat, jotka ilmoitamme verkkosivuillamme tai muussa viestinnässämme sisältävät arvolisäveron. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Jousto-maksutavan tuoteseloste


Yleiset sopimusehdot

Kurssin maksaminen:

Kurssi maksetaan normaalisti verkkokaupan maksupalvelussa, jossa voit valita haluamasi maksutavan tarjolla olevista maksutavoista. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös erissä tai laskulla. Kerromme tästä lisää myöhemmin näissä sopimusehdoissa.

Kurssin peruuttaminen:

Mikäli haluat peruuttaa kurssin tai et ole muuten varma osallistumisestasi, niin suosittelemme aina ensin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse P: 020 7310550.

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 päivää ennen kurssin alkua, palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 200 euron varausmaksua. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 30 päivää ennen kurssin alkamista, niin perimme kurssimaksun kokonaan. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 30 päivää ennen valmennuskurssin alkamista, ei kurssin peruuttaminen ole mahdollista ja perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole.

Erikseen haluamme korostaa, että kurssinlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tapahtuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Peruutuksesta on aina lähetettävä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@psykologiavalmennus.fi, jonka jälkeen saat vastauksen viestiisi.

Kurssimateriaalin käyttäminen:

Verkko-oppimisympäristössä (Moodle yms.) oleva materiaali on tarkoitettu vain Psykologia- ja logopediavalmennuksen valmennuskurssilaisten henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

Kurssin hinnan palautus tilanteessa, jossa olet saanut opiskelupaikan ensisijaisesta Psykologian/Logopedian hakukohteesta keväällä 2023.

Palautamme 50 % maksamastasi valmennuskurssin hinnasta, jos tulet valituksi todistusvalinnalla ensisijaiseen psykologian tai logopedian hakukohteeseen tai avoimen väylän kautta tai muulla valintatavalla. Palautus on haettava ennen valintakoetta. Palautus koskee vain niitä tilanteita, jossa et ole oikeutettu osallistumaan valintakokeeseen, koska olet saanut opiskelupaikan todistuksen perusteella 1. hakukohteesta. Palautusta ei makseta, jos olet osallistunut valintakokeeseen tai palautusta haetaan valintakokeen jälkeen.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Laskulla maksaminen

Voit kurssin maksaa kurssin seuraavilla maksutavoilla:

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto
3. Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

 

Covid-19

Vallitsevan Korona (Covid-19) tilanteen vuoksi on mahdollista, että perinteisen lähiopetuksen järjestäminen ei ole mahdollista keväällä 2023. Mikäli viranomaiset kieltävät perinteisen lähiopetuksen järjestämisen keväällä 2023, niin lähiopetustunnit pidetään etäopetusjärjestelmiä käyttäen alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Kurssilainen voi tässä tilanteessa vaihtaa kurssin verkkovalmennuskurssiksi, jolloin hyvitämme lähiopetuskurssin ja verkkovalmennuskurssin hinnan erotuksen. Kurssin vaihtaminen pitää tapahtua ennen kurssin alkamista. Mikäli tunteja on pidetty ennen mahdollista siirtymistä etäopetukseen, niin kurssia ei voi vaihtaa enää verkkovalmennuskurssiksi. Mikäli emme voi pitää lähiopetusta suunnitellusti niin, opetus toteutetaan samalla tavalla kuin Onlie-kurssilla. Jos kaikki opetus pidetään etäopetuksena, niin aamukurssin osalta hyvitämme kurssin hinnan erotuksen verrattuna Online-kurssiin. 

Tietosuoja

Rekisteriseloste

EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 sekä tietosuoja-laki 1050/2018

 1. Rekisterinpitäjä

EV-Valmennus Oy (y-tunnus: 3165939-3 ) Pyyntitie 36, 90540 Oulu

 1. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jukka Köngäs, asiakaspalvelu@psykologiavalmennus.fi, puh. 040 583 6465

 1. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

 1. Tietojen käyttötarkoitus

Asiakassuhteen hoitaminen

 1. Rekisterin sisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: asiakkaan nimi ja yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä tiedot asiakkaan tilaamista palveluista.

6.1. Tietojen lähde

Tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään rekisteröitymisen (palvelun tilaamisen) yhteydessä.

6.2. Tietojen lähde

Opetushallitukselta saamme Opintopolussa koulutukseen hakeneiden hakijoiden nimen ja sähköpostiosoitteen, niiden hakijoiden osalta, jotka ovat sallineet tietojen luovuttamisen koulutusten markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot on Opetushallitus on luovuttanut kertaluontoista sähköpostia varten. Kaikki tiedot poistetaan välittömästi sähköpostin lähettämisen jälkeen.

 1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta.

 1. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä.

 1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri säilytetään sähköisessä tietokannassa, johon on pääsy ainoastaan käyttöoikeuden omaavilla EV-valmennus Oy:n  työntekijöillä.

 1. Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan 1 vuoden kuluessa ostetun palvelun päättymisen jälkeen. Tietojen säilyttäminen on tarpeellista, koska kuluttaja saa palvelusta merkittävän alennuksen, mikäli hän hankkii palvelun uudestaan.  

 1. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada tietoon mitä tietoja hänestä on rekisterissä sekä oikeus tietojen poistamiseen ennen kuin kohdassa 10 mainittu aika on kulunut. Tietojen poistamista voi pyytää sähköpostitse osoitteeseen (asiakaspalvelu@psykologiavalmennus.fi) tai puhelimitse P: 0207310551.

Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan, kuten näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten, mukaan lukien profilointia silloin kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Jos rekisteröity vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointia varten, niitä ei saa enää käsitellä tähän tarkoitukseen.

Viimeistään silloin, kun rekisteröityyn ollaan yhteydessä ensimmäisen kerran, 1 ja 2 kohdassa tarkoitettu oikeus on nimenomaisesti saatettava rekisteröidyn tietoon ja esitettävä selkeästi ja muusta tiedotuksesta erillään.

Tietoyhteiskunnan palvelujen käyttämisen yhteydessä ja sen estämättä, mitä direktiivissä 2002/58/EY määrätään, rekisteröity voi käyttää vastustamisoikeuttaan automaattisesti teknisiä ominaisuuksia hyödyntäen.

Jos henkilötietoja käsitellään tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten 89 artiklan1 kohdan mukaisesti, rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella vastustaa häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyä, paitsi jos käsittely on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänen vakinainen asuinpaikkansa tai työpaikkansa on tai jossa väitetty tietosuoja-asetuksen rikkominen on tapahtunut.

12. Henkilötietojen antaminen on palvelun käyttöönottamisen vaatimus. Jotta palvelu voidaan ottaa käyttöön, niin ilmoittautumislomakkeen tiedot on annettava. Mikäli kaikkia tietoja ei anneta, niin palvelun käyttöönotto voi viivästyä tai estyä kokonaan. 

Tutustu myös muuhun valmennustarjontaamme

Etkö löytänyt etsimääsi? Meiltä löydät valmennuskurssit kauppakorkeakouluuun ja ammattikorkeakouluun hakeville sekä abikurssit ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville.

Valmennuskurssit kauppakorkeaan hakeville. Yli 85 % opiskelupaikan saaneista kävi kurssimme keväällä 2022. Meidän avullamme menestyt kauppakorkean valintakokeessa varmasti paremmin.

Monipuoliset valmennuskurssit ammattikorkeaan hakeville. Halusit sitten insinööriksi tai sairaanhoitajaksi, meidän valmennuskursseillamme onnistut.

Abikurssit ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Matematiikan arvosanojen merkitys korostuu useimmille aloille haettaessa. Meidän avullamme menestyt ylioppilaskirjoituksissa varmasti paremmin.