Lataa maksuton opas

Kiitos mielenkiinnostasi Psykologivalmennusta ja opiskeluopastamme kohtaan!

Voit ladata oppaan alla olevasta linkistä.

LATAA OPISKELUOPAS

Opiskeluopas on suunniteltu auttamaan kevään 2023 psykologian ja logopedian valintakokeeseen valmistautujia. Opiskeluoppaan lähteinä on käytetty EV-Valmennuksen yli 20 vuoden kokemusta valmennuskurssien järjestämisestä, psykologian ja logopedian valintakoeyhteistyön sekä Yliopistovalinnat.fi -internetsivuja.

Psykologian ja logopedian yhteinen valintakoe eroaa huomattavasti siitä, mihin esimerkiksi lukiossa on totuttu. Valintakokeen keskiössä on neljä viikkoa ennen valintakoetta julkaistava ennakkomateriaali. Siksi opiskeluoppaassamme kerrotaan valmistautumisvinkkejä aikaan ennen ennakkomateriaalin julkaisua sekä aikaan ennakkomateriaalin julkaisun jälkeen. Totta kai opiskeluoppaassamme on huomioitu myös itse valintakoepäivä ja sähköinen valintakoe.

Yhteenvetäen opiskeluoppaaseemme on koottu tietoa hakemisesta, valintakokeesta, valintakokeeseen valmistautumisesta sekä itse valintakoepäivästä. Lisäksi opiskeluoppaassamme kerrotaan Psykologiavalmennuksen kurssimateriaalista, sen tehokkaasta hyödyntämisestä valmistautumisessa sekä Moodle-verkko-oppimisympäristöstä opiskelun tukena.

Kaikilla valmennuskursseillamme opiskelu tapahtuu verkossa. Voit siis osallistua kursseille mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Tarvitset opiskeluusi ainoastaan tietokoneen ja toimivan internet-yhteyden. Online-kurssi sisältää Zoomissa tapahtuvan aikataulutetun opettajajohtoisen opetuksen, kun taas verkkokurssilla saat opiskella omien aikataulujesi mukaisesti opetustallenteita hyödyntäen. Mikäli haluat kerrata vain tilastollisten menetelmiä tai logiikkaa, tähän löytyy oma materiaalipaketti. Lisäksi artikkelitekniikasta ja ennakkomateriaalista on koottu oma itsenäinen materiaalipaketti.

Palautamme 50 % verkkovalmennuskurssin maksetusta kurssimaksusta, jos tulet valituksi todistusvalinnalla ensisijaiseen hakukohteeseesi keväällä 2023. Etu koskee vain verkkovalmennuskurssia ei siis lähiopetuskursseja.

Onnea ja menestystä valintakokeeseen joko itsenäisesti valmistautuen tai valmennuskurssiemme avulla.

Ystävällisin terveisin

Heidi Olkinuora

Psykologiavalmennus

asiakaspalvelu@psykologiavalmennus.fi

P: 020 7310550